FUTURE STAR EXCLUSIVE

Välkommen till vårt elit-träningskoncept
Future Star Exclusive

Nu har du chansen att ta nästa steg i din utveckling med vår elit-träningsgrupp Future Star Exclusive. Vi erbjuder specialträning som syftar till att göra dig starkare och snabbare, öka din spelförståelse, göra dig till en vassare målskytt och en bättre skridskoåkare. Vi kommer att utmana dig både fysiskt och mentalt, allt för att du ska nå maximal utveckling. Träningen sker i Stockholmsområdet och löper på under ett år (maj-april året efter). I träningsconceptet ingår isträningar, fysupplägg (12 månader), mentorskap och matchanalyser.

Nästa Future Star Exclusive drar igång maj 2020 och då välkomnar vi spelare födda 2007 och tidigare. Om ni önskar skräddarsydd och professionell coachning innan dess kan vi varmt rekommendera vår Online Coaching med Mentorskap och/eller Matchanalys.

Anmälan är stängd och öppnar igen vintern 2020. Har ni några frågor kring Future Star Exclusive, tveka inte att skicka oss ett mejl (info@futurestaracademy.com) eller ring coach McCarthy på tel 072-516 58 55 (engelsktalande).