FUTURE STAR ACADEMY
GAME SENSE SKILLS

Vår/försommar 2023

 
 
För att bli en bra hockeyspelare behöver du behärska många olika egenskaper såsom att hantera pucken, vara en duktig skridskoåkare, kunna lägga bra passningar och ha ett vasst skott. En av de absolut viktigaste egenskaperna är att ha ett bra spelsinne. Future Star Academy brinner för att utveckla allsidiga och smarta hockeyspelare och därför erbjuder vi Game Sense Skills (spelsinne).

Game Sense Skills passar dig som vill utveckla din förmåga att förstå spelet, ligga steget före på isen och känna dig trygg i att du tar snabba men genomtänkta beslut i matchsituationer. Tvärtemot vad en del tror så går denna egenskap utmärkt att träna upp. Missa därför inte denna möjlighet till extraträning för att bli en mer mångsidig hockeyspelare. Vi erbjuder sju olika träningstillfällen under vår/försommar 2023. OBS! Alla ispass är 1 h och 20 min långa.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Sollentunavallen, Sollentuna
 
 


TRÄNINGSINFORMATION

 
 

PLATS

Sollentunavallen

PRIS

350 kr/pass

ÅLDRAR

Utespelare födda 2011 och tidigare
OBS! Spelarna delas upp i olika grupper på isen utefter ålder
 

DATUM & TID

  • 30 maj, 18.00-19.20
  • 6 juni, 19.00-20.20

OBSERVERA att det är olika starttider på ispassen ovan.
 

PRIS

350 SEK/träningstillfälle. Träningstillfällena går att boka var för sig och vid olika tillfällen.

ÖVRIG INFO

Observera att inget schema skickas ut efter anmälan, utan det är ovan tid och plats som gäller. Antalet platser är begränsade, men så länge det går att boka de olika träningstillfällena finns det platser kvar. Du behöver ej meddela om du får förhinder till något träningstillfälle.

BOKNINGSREGLER:  Anmälan är bindande och träningsavgiften på 350 kr/tillfälle återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Möjligheten att att byta datum vid förhinder är mycket begränsad. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Vid bokning accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka camper, träningar mm hos Future Star Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka träningen.