FUTURE STAR ACADEMY GAME SENSE SKILLS

 
 

GAME SENSE SKILLS PASSEN FÖR VÅREN 2022 ÄR ÖVER. VI LÄGGER UT NYA HÄR NÄR DET ÄR DAGS

För att bli en bra hockeyspelare behöver du behärska många olika egenskaper såsom att hantera pucken, vara en duktig skridskoåkare, kunna lägga bra passningar och ha ett vasst skott. En av de absolut viktigaste egenskaperna är att ha ett bra spelsinne. Future Star Academy brinner för att utveckla allsidiga och smarta hockeyspelare och därför introducerar vi nu Game Sense Skills (spelsinne).

Game Sense Skills passar dig som vill utveckla din förmåga att förstå spelet, ligga steget före på isen och känna dig trygg i att du tar snabba men genomtänkta beslut i matchsituationer. Tvärtemot vad en del tror så går denna egenskap utmärkt att träna upp. Missa därför inte denna möjlighet till extraträning för att bli en mer mångsidig hockeyspelare. Vi erbjuder fem olika träningstillfällen under våren 2022.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats:
 
 


TRÄNINGSINFORMATION

 
 

PLATS

PRIS

ÅLDRAR

 

DATUM & TID

  • Inga Game Sense Skills-pass för tillfället
 

PRIS

400 SEK/träningstillfälle. Träningstillfällena går att boka var för sig och vid olika tillfällen.

ÖVRIG INFO

Observera att inget schema skickas ut efter anmälan, utan det är ovan tid och plats som gäller. Antalet platser är begränsade, men så länge det går att boka de olika träningstillfällena finns det platser kvar. Du behöver ej meddela om du får förhinder till något träningstillfälle.

BOKNINGSREGLER:  Anmälan är bindande och träningsavgiften på 400 kr/tillfälle återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Möjligheten att att byta datum vid förhinder är mycket begränsad. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Vid bokning accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka camper, träningar mm hos Future Star Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka träningen.