JULLOVSCAMP KNIVSTA

27-29 december 2023


I samarbete med vår partner BB Goalie Academy anordnar vi en tredagars utvecklande och utmanade hockeycamp. Målvakter som vill anmäla sig till campen kan göra det här. Campen äger rum den 27-29 december i CIK-hallen/Knivsta ishall, Knivsta.

Jullovscampen passar dig som har stora ambitioner och ett stort inre driv att utveckla både dina styrkor och svagheter. Vi fokuserar på en helhet och jobbar med genomtänkta ageranden och matchlika situationer, allt för att du ska ta nästa steg i din utveckling som hockeyspelare. Du kommer att få arbeta med duktiga coacher som Mike McCarthy, Björn Bjurling, Paul Eriksson m fl. Hockey campen kommer utmana dig mentalt både på och utanför isen, och du ska inte vara rädd för att jobba hårt för att ta nästa steg i ditt spel.

På Jullovscampen får du hela 4 ispass per dag innefattande målskytte, spelsinne och skating skills. Du kommer även ha ett teori- samt ett rörlighets/fyspass per dag.

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: CIK-Hallen/Knivsta ishall, Knivsta
 
 


CAMPINFORMATION

 
 

DATUM

27-29 december

PRIS

3 695 SEK

ÅLDRAR

Utespelare födda 2012 och tidigare
Spelarna delas in i grupper efter ålder och nivå
 

CAMPEN INNEHÅLLER

  • 12 ispass
  • 3 teoripass
  • 3 fys/rörlighetspass
  • 3 luncher ELLER middagar (beroende på grupptillhörighet)
  • Mellanmål
  • En Future Star träningströja is
 

PRIS:

3 695 SEK (varav 1 200 SEK är bokningsavgift).

SCHEMA

Schema skickas ut 7-10 dagar innan campen startar.

BOENDE/KOMMUNALA FÄRDMEDEL

Önskar ni boka boende nära rinken finns detta alternativ: SÄRSTA VÄRDSHUS. Ni sköter bokningen på egen hand. Ange "Future Star" för en eventuell rabatt*. *gäller endast så länge det finns rum. Det går även att boka hotell inne i Uppsala eller på Arlanda (tyvärr har vi inget specifikt erbjudande där, men rekommenderar er att titta på t ex hotels.com). Vi kan även tipsa om att leta på eller i närheten av KnivstaAirbnb.

Det tar 9 minuter med pendeltåg från Uppsala C till Knivsta Station, och 8 minuter med pendeltåg från Arlanda. Då Knivsta tillhör Uppsala kommun hittar ni priser för t ex. 7-dagars UL-biljett för ungdom HÄR (kostar 240 SEK okt 2023).

Från Stockholm C till Knivsta Station är det 46 minuter med pendeltåg. Observera att du behöver en kombinerad SL/UL-biljett för att resa till Knivsta från Stockholm, alternativt en tilläggsbiljett. Läs mer HÄR.

Från Knivsta Station är det ca 400 meter till ishallen.

TRANSFER

Vi erbjuder ingen transfer på denna camp men du tar dig lätt från Stockholm Arlanda Airport till Knivsta med pendeltåg, taxi eller Uber. Pendeltåget tar 8 minuter till Knivsta Station och från Knivsta Station till ishallen är det ca 400 m att gå.

Bokningsregler:  Anmälan är bindande och bokningsavgift återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Vid återbud senare än 20 dagar före camp behålles hela campavgiften. Undantag gäller vid uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga, då återbetalas hela campavgiften exkl. bokningsavgift. Intyget skall vara oss tillhanda före campstart. Observera att hela campavgiften måste vara betald vid campstart, annars förbehåller vi oss rätten att neka spelaren deltagande på campen. Återbetalning av bokningsavgift sker ej. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Om exceptionella yttre omständigheter (t ex Coronavirus) gör att campen måste ställas in behåller Future Star Academy 200 SEK i administrativa avgifter medan övrig campavgift betalas tillbaka. Vid anmälan accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka en camp hos Future Star Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka campen.