FUTURE STAR ACADEMY PUCK HANDLING SKILLS

Puck Handling Skills-passen är slut för 2021. Vi återkommer med nya datum längre fram.

Träningarna syftar till att utveckla hockeyspelarens färdigheter att styra och kontrollera pucken när denne är i rörelse på isen. Puckhantering är en nyckelfaktor i ditt spel och dessa träningar ger dig en fantastisk möjlighet att snabbare utveckla dina färdigheter och nå nästa nivå i din individuella utveckling.

Vi erbjuder fem olika träningstillfällen under hösten 2021. Coach vid dessa tillfällen är Markus Odén. Missa inte denna unika möjlighet till extraträning där din utveckling står i centrum!

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Se under "Datum och tid" för de olika tillfällena
 
 


TRÄNINGSINFORMATION

 
 

PLATS

Se nedan för plats vid de olika tillfällena

PRIS

350 SEK/pass

ÅLDRAR

Utespelare födda 2010 och tidigare
 

DATUM och TID

  • PUCK HANDLING SKILLS-PASSEN ÄR SLUT FÖR 2021. Vi återkommer med nya datum längre fram
 

PRIS

350 SEK/träningstillfälle. Träningstillfällena går att boka var för sig och vid olika tillfällen.

ÖVRIG INFO

Observera att inget schema skickas ut efter anmälan, utan det är ovan tid och plats som gäller. Observera att det är olika tider på de olika dagarna, samt att sista tillfället är en söndag (övriga träningstillfällen är på fredagar). Antalet platser är begränsade, men så länge det går att boka de olika träningstillfällena finns det platser kvar. Du behöver ej meddela om du får förhinder till något träningstillfälle.

BOKNINGSREGLER:  Anmälan är bindande och träningsavgiften på 350 kr/tillfälle återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Möjligheten att att byta datum vid förhinder är mycket begränsad. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Vid bokning accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka camper, träningar mm hos Future Star Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka träningen.