FUTURE STAR ACADEMY SKATING SKILLS

Hösten 2021


Att vara en bra skridskoåkare är en av de viktigaste egenskaperna som hockeyspelare. På Future Star Academy Skating Skills arbetar vi med alla aspekter av din skridskoåkning. Ett mycket bra komplement till din vanliga träning som kommer ge dig en snabbare utveckling som hockeyspelare.

Vi erbjuder fem olika träningstillfällen under hösten 2021. Coach vid dessa tillfällen är Markus Odén, en av Sveriges bästa skridskocoacher. Missa inte denna unika möjlighet till extraträning där din utveckling står i centrum!

Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Vilundahallen, Upplands Väsby
 
 


TRÄNINGSINFORMATION

 
 

PLATS & TID

Väsby ishall/Vilundahallen, Upplands Väsby
kl. 20.00-21.00

PRIS

350 SEK/pass

ÅLDRAR

Utespelare födda 2010 och tidigare
 

DATUM

  • Lördag 11 december kl. 20.00-21.00
 

PRIS

350 SEK/träningstillfälle. Träningstillfällena går att boka var för sig och vid olika tillfällen.

ÖVRIG INFO

Observera att inget schema skickas ut efter anmälan, utan det är ovan tid och plats som gäller. Antalet platser är begränsade, men så länge det går att boka de olika träningstillfällena finns det platser kvar. Du behöver ej meddela om du får förhinder till något träningstillfälle.

BOKNINGSREGLER:  Anmälan är bindande och träningsavgiften på 350 kr/tillfälle återbetalas ej oavsett orsak till återbud. Möjligheten att att byta datum vid förhinder är mycket begränsad. Här hittar ni våra fullständiga villkor. Vid bokning accepteras dessa bokningsregler.

För att kunna boka camper, träningar mm hos Future Star Academy måste ni ha en spelarprofil. Om ni redan har det, är det bara att logga in på den för att boka träningen.